TONEELSCHUUR GAAT VERDER MET CULTUURTAFEL VAN VEEL

 

Avondje uit voor alle Haarlemmers

Dit jaar bestaat de Toneel- en Filmschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ viert de Toneelschuur een theaterseizoen lang feest. De jubileumspecial CultuurTafel van Veel (https://www.toneelschuur.nl/extra-film-theater-dans/cultuurtafel-van-veel) is een avondje uit voor alle Haarlemmers.

Ook volgend seizoen gaat de Toneelschuur verder met de Cultuurtafel van Veel!

Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven en wordt een smakelijke daghap geserveerd in het Theatercafé. Na het eten wordt gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film bezocht. Bezoekers met een HaarlemPas betalen slechts € 5,00 voor deze avond uit.

Aan de Cultuur Tafel van Veel wordt elke laatste dinsdag van de maand gedineerd door mensen die elkaar nog niet kennen of wel kennen en zin hebben eropuit te gaan. We schuiven de tafels aan elkaar en Restaurant Dijkers serveert een smakelijke daghap (ook vegetarisch). Aansluitend bezoekt men gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film. Tussen het eten en de theater- en dansvoorstelling wordt altijd een (gratis te bezoeken) inleiding aangeboden voor de liefhebber. In deze inleiding gaat journaliste Ziggy Klazes in gesprek met de regisseur of choreograaf uit de voorstelling. De gehele avond is er een gastheer of -vrouw van de Toneelschuur en BUUV of De Tafel Van Veel aanwezig. Aanvang van het eten is 18.00 uur op filmavonden en 18.30 uur op dans of theateravonden.

Andrea Nieuwendijk (verantwoordelijk voor de randprogrammering bij de Toneel- en Filmschuur):`De Tafel van Veel is in 2017 ontstaan tijdens het Haarlemse jaar van de ontmoeting. Met veel interesse hebben de Toneelschuur en Restaurant Dijkers dit hartverwarmende initiatief gevolgd. Wij zijn dan ook erg enthousiast dat we gezamenlijk een vorm gevonden hebben, die past bij de Toneel- en Filmschuur; een culturele avond uit. BUUV is een buurtmarktplaats voor en door bewoners. Regelmatig wordt er via BUUV een oproepje gedaan voor een film- of theatermaatje. Door aan te schuiven aan onze CultuurTafel leren zij nieuwe theater- en filmliefhebbers kennen. Door een bijdrage van de Rotary Haarlem wordt het voor alle Haarlemmers mogelijk om aan te schuiven. Ik hoop dat het een groot succes wordt´.

“De Tafel Van Veel is een unieke mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Mensen die ik inmiddels niet alleen aan de tafel ontmoet maar ook bij andere gelegenheden…” (Deelnemer over De Tafel Van Veel)

online concept © support & hosting aangeboden door CAPREA MEDIA