NIEUWSBRIEF FEBRUARI

NIEUWSBRIEF TAFEL VAN VEEL

(februari 2022)

Ha allemaal,

In de hoop dat de onzekere tijden een beetje achter ons liggen wordt het weer tijd om te kijken naar de toekomst. Na de laatste persconferentie over de corona maatregelen zijn de restaurants weer geopend. Dat is natuurlijk goed nieuws, zeker ook voor de Tafel van Veel.

We zijn inmiddels weer van start gegaan en de planning voor de komende tijd is dat we twee tafels per week organiseren ( het Wachtlokaal op woensdag is tijdelijk gestopt) :-

Op dinsdag in Parck op de hoek van de Dreef

Op donderdag in de Roemer op de Botermarkt

Voor beide locaties geldt: aanvang 18.00 uur, prijs is nog steeds 10 euro ( excl. drank) en reserveren is op beide locaties niet nodig. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Overigens is er elke dinsdag ook een kaasfondue in de Lange Heer- eigen gelegenheid.

FEEST

Omdat Haarlem dit jaar 777 jaar bestaat en wij de viering van Haarlem 775 min of meer ongemerkt aan ons voorbij hebben zien trekken in verband met de uitbraak van de pandemie, hebben we besloten dat de Tafel van Veel alsnog een mega Tafel van Veel voor 777 personen gaat organiseren. We hebben plannen maar weten nog niet zeker of het allemaal gaat lukken. Maar zet 7 juli alvast in potlood in je agenda, we houden je op de hoogte.

Nog meer feestelijks: in maart bestaat de Tafel van Veel 5 jaar! We hebben ook hier plannen om dit te vieren met een uitgebreide Tafel van Veel. We laten de doorgang hiervan afhangen van de volgende persconferentie zodat we weten of het mogelijk is om een grote Tafel van Veel te organiseren zonder beperkende randvoorwaarden. Ook hiervan houden we je uiteraard op de hoogte.

GASTVROUWEN/HEREN

We hebben weer plaats voor nieuwe gastvrouwen/heren. Lijkt het je leuk om regelmatig als gastvrouw/heer aan te schuiven aan de Tafel van Veel en samen met een andere gastvrouw/heer te zorgen voor een goed verloop van de avond, het contact met de restauranthouder en ervoor te zorgen dat iedereen aan de Tafel van Veel zich betrokken voelt, neem dan contact op met onze roostermaker- chef gastvrouw/heer -John van de Gevel op info@johnvandegevel.nl

We hopen jullie allemaal binnenkort aan Tafel te treffen!

online concept © support & hosting aangeboden door CAPREA MEDIA