Skip to main content
Dinsdag   |   Donderdag
27 februari, 2024

Schilder wedstrijd “Aan Tafel”

27 februari, 2024

De Tafel van Veel organiseert een schilder wedstrijd met als thema ‘Aan Tafel!’ De aanleiding van deze wedstrijd voor amateurschilders is het 7.5 jarig bestaan van het Haarlemse initiatief ‘De Tafel van Veel’. 

Iedereen die voor zijn of haar plezier schildert is van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze schilder wedstrijd. De materiaalkeuze is vrij, evenals het formaat van het werk. 

De jury bestaat uit Diana van Loenen, wethouder cultuur Haarlem, Michel van Overbeeke, gerenommeerd Haarlems kunstenaar en Mylou Frencken, cabaretière , ambassadeur van de Tafel van Veel én zelf gepassioneerd schilder. 

De winnaar van de wedstrijd wint een diner voor twee aan één van de Tafels van Veel!

De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op 1 juni in de expositieruimte op de eerste verdieping van de Waag, daarna zullen de werken t/m zondag 30 juni 2024 daar tentoongesteld worden. De ruimte is geopend elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. 

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei kun je terecht in de expositieruimte van de Waag om je werk in te leveren. 12 mei is de uiterste inzendingsdatum. 

Graag op de achterkant van het werk de naam van de maker en de contactgegevens waaronder het telefoonnummer vermelden.