Skip to main content
  • Dinsdag   |  
  • Donderdag
03 januari, 2024

Doe jij mee?

03 januari, 2024

De Tafel van Veel bestaat in 2024 zeven jaar! Wij vinden zeven een magisch cijfer en willen het zevenjarig bestaan dan ook vieren met iets bijzonders. Daarom organiseren we een schilder/teken wedstrijd voor amateurkunstenaars met als thema: AAN TAFEL!

Is schilderen of tekenen je hobby en heb je misschien ook wel iets met gezellig tafelen: doe dan mee! Maak een schilderij of tekening waar het thema AAN TAFEL! centraal staat.

De winnaar wint een diner voor twee aan de Tafel van Veel in Parck op een dinsdagavond naar keuze. De inzendingen zullen een maand lang worden geëxposeerd in restaurant Parck.

De jury bestaat uit : Cabaretière en ambassadeur van de Tafel van Veel en zelf fanatiek kunstschilder Mylou Frencken, de wethouder van Cultuur van Haarlem Diana van Loenen en de befaamde Haarlemse kunstenaar Michel van Overbeeke.

Praktische gegevens:
Wanneer :
*Uiterste datum inzending 15 januari 2024
*Bekendmaking winnaar 26 januari 2024 in Parck
*Expositie in Parck tot 1 maart 2024
Materiaal: Vrij (olieverf acrylverf, pastel, aquarel, potlood enz.)
Afmetingen: Maximaal 40×40 cm (exclusief lijst)
Inleveren: De deelnemende werken kunnen ingeleverd worden op 12 januari tussen 19.00 uur en 21.00 uur en op 15 januari tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Stuur een mail naar info@detafelvanveel.nl en je ontvangt het adres waar jij je kunstwerk AAN TAFEL kan inleveren