GRAAG RESERVEREN BIJ HELLO I’M LOCAL

In verband met de inkoop van ingrediënten vraagt Hello I’m Local aan de Spiegelstraat 4 of u, uiterlijk een dag van tevoren, dinsdags dus, zou willen reserveren

https://helloimlocal.com of telefonisch op 023 8446916

Alvast bedankt!

PS reserveren is niet nodig bij Parck en bij de Roemer.

DRIE TAFELS PER WEEK!

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kan je aanschuiven bij de Tafel van Veel. Samen aan tafel met gezellige mensen heb je dan de keuze tussen een vlees, vis of vegetarische maaltijd. Altijd 10 euro, altijd lekker.

Je hoeft niet te reserveren maar je kan gewoon aanschuiven. Altijd om 18.00 uur. Elke dinsdag Parck, woensdag Hello I’m local en donderdag bij de Roemer. Tot snel!

NIEUWSBRIEF FEBRUARI

NIEUWSBRIEF TAFEL VAN VEEL

(februari 2022)

Ha allemaal,

In de hoop dat de onzekere tijden een beetje achter ons liggen wordt het weer tijd om te kijken naar de toekomst. Na de laatste persconferentie over de corona maatregelen zijn de restaurants weer geopend. Dat is natuurlijk goed nieuws, zeker ook voor de Tafel van Veel.

We zijn inmiddels weer van start gegaan en de planning voor de komende tijd is dat we twee tafels per week organiseren ( het Wachtlokaal op woensdag is tijdelijk gestopt) :-

Op dinsdag in Parck op de hoek van de Dreef

Op donderdag in de Roemer op de Botermarkt

Voor beide locaties geldt: aanvang 18.00 uur, prijs is nog steeds 10 euro ( excl. drank) en reserveren is op beide locaties niet nodig. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Overigens is er elke dinsdag ook een kaasfondue in de Lange Heer- eigen gelegenheid.

Lees verder

TAFEL VAN VEEL WEER GESTART

De Tafel van Veel is na de laatste persconferentie over de coronamaatregelen weer van start gegaan. Dat betekent dat wij met ingang van 8 februari elke dinsdag een Tafel van Veel organiseren in Parck en elke donderdag in de Roemer aan de Botermarkt. De aanvang is op beide locaties 18.00 uur, de prijs is 10 euro en reserveren is niet nodig.

Tot binnenkort aan Tafel !!

PS : Lijkt het je leuk om als gastvrouw/heer aan te schuiven aan de Tafel van Veel en een keer per maand of vaker de contactpersoon te zijn voor het restaurant en ervoor te zorgen dat alles op de avond zelf soepel verloopt, dan kan je je aanmelden bij onze Chef Gastvrouw/heer John van de Gevel (info@johnvandegevel.nl).

Tafel van Veel in de pers

Naar aanleiding van het verplaatsen van de Tafel van Veel naar lunchtijd schreef het Haarlems Dagblad een stukje. Het was de eerste keer dat de Tafel een lunchtafel was en ‘men moest nog even wennen’. Ook deze week zal RTVNH aandacht besteden aan de lunchtafel van Veel.

De komende maanden zal de Tafel van Veel op dinsdag, woensdag en donderdag een lunchtafel zijn, inloop vanaf 12.30 uur.

NIEUWE TAFEL IN DE ROEMER!

Goed nieuws! Nu Hello I’m Local niet langer een Tafel van Veel heeft in verband met een op handen zijnde verbouwing hebben wij een nieuwe donderdagTafel van Veel in de Roemer aan de Botermarkt. De eerste Tafel in de Roemer zal zijn op 16 september aanstaande. Ook hier zal een maaltijd worden geserveerd voor 10 euro. En ook hier is de aanvang 18.00 uur. Komt allen! Reserveren niet nodig.

GASTHEREN/VROUWEN GEZOCHT!

De Tafel van Veel zet vrijwillige gastheren- en vrouwen in om de gasten welkom te heten. Deze vrijwilligers eten ook mee maar betalen slechts 5 euro in plaats van 10 euro. We kunnen altijd nog meer gezellige sfeermakers gebruiken! Je wordt ongeveer 1 keer per maand ingedeeld in één van de deelnemende restaurants.

Dus ben je

Gezellig

Gastvrij

Communicatief

en heb je vaak tijd op dinsdagavond,

meld je dan aan bij zklazes@gmail.com ovv Gastvrouw/heer TVV

 

MYLOU FRENCKEN AMBASSADEUR TAFEL VAN VEEL

De Tafel van Veel  timmert aan de spreekwoordelijke weg. Steeds meer mensen weten op dinsdagavond hun weg te vinden naar één van de Tafels van Veel. Daarnaast melden zich nieuwe restaurants en gastvrouwen aan.

Lees verder

online concept © support & hosting aangeboden door CAPREA MEDIA