Tafel van Veel in de pers

Naar aanleiding van het verplaatsen van de Tafel van Veel naar lunchtijd schreef het Haarlems Dagblad een stukje. Het was de eerste keer dat de Tafel een lunchtafel was en ‘men moest nog even wennen’. Ook deze week zal RTVNH aandacht besteden aan de lunchtafel van Veel.

De komende maanden zal de Tafel van Veel op dinsdag, woensdag en donderdag een lunchtafel zijn, inloop vanaf 12.30 uur.

TAFEL VAN VEEL WORDT LUNCHTAFEL

De populaire aanschuiftafel ‘de Tafel van Veel’ wordt voorlopig een lunchtafel. Dat betekent dat er vanaf dinsdag 30 november geluncht kan worden in plaats van gedineerd. De keuze voor een lunch in plaats van een diner is gemaakt in verband met de gewijzigde openingstijden van de horeca in lijn met de COVID maatregelen.  

De wijziging geldt in ieder geval tot het einde van dit jaar. Zodra de maatregelen het toelaten zal de Tafel van Veel weer een dinertafel worden.

Lees verder

NIEUWE TAFEL VAN VEEL!


De Tafel van Veel krijgt er met ingang van 17 november een nieuwe lokatie bij. Je kunt nu ook aanschuiven bij HET WACHTLOKAAL, KRUISWEG 28.

Lees verder

NIEUWE TAFEL IN DE ROEMER!

Goed nieuws! Nu Hello I’m Local niet langer een Tafel van Veel heeft in verband met een op handen zijnde verbouwing hebben wij een nieuwe donderdagTafel van Veel in de Roemer aan de Botermarkt. De eerste Tafel in de Roemer zal zijn op 16 september aanstaande. Ook hier zal een maaltijd worden geserveerd voor 10 euro. En ook hier is de aanvang 18.00 uur. Komt allen! Reserveren niet nodig.

Tafel van Veel stopt in Hello I’m Local

Donderdag 2 september is de laatste keer dat er een Tafel van Veel zal zijn in Hello I’m Local. Er wordt verbouwd en daardoor is er voorlopig geen keuken meer aanwezig. Maar niet getreurd: we zijn volop bezig met het zoeken naar een andere locatie náást Parck waar elke dinsdag een Tafel van Veel zal zijn.

COVID MAATREGELEN

In verband met de mogelijkheid van besmetting hebben wij besloten aan de bezoekers en de gastvrouwen en heren van de Tafel van Veel te vragen of zij, alvorens zij de Tafel van Veel bezoeken, een zelftest kunnen doen. Wanneer de test negatief is, is er geen probleem en kan je aanschuiven. Wij gaan niet controleren, het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker/gastvrouw-heer zelf.

Tot snel!

DE TAFEL VAN VEEL START WEER!

De Tafel van Veel start op 22 juni weer met de wekelijkse aanschuiftafels in de Haarlemse horeca! Dat betekent dat er elke dinsdag een Tafel van Veel zal zijn in Parck en elke donderdag in Hello I’m Local.

De Tafel van Veel heeft noodgedwongen even stil gestaan in verband met de maatregelen in de horeca. Juist in de tijd dat velen van ons er behoefte hadden om elkaar te treffen was dit helaas niet mogelijk.

Lees verder

EERSTE TAFEL VAN VEEL HUWELIJK!

Het is met veel plezier dat ik hier kan melden dat op 27 mei het eerste Tafel van Veel huwelijk gesloten is. Hans de Wringer en Siska Koen zijn in Haarlem in de echt verbonden.

Zij hebben elkaar in september 2018 ontmoet aan de CultuurTafel van Veel, een initiatief van de Toneelschuur naar een idee van Andrea Nieuwendijk.

Siska en Hans zijn sinds die avond bij elkaar gebleven. Wij wensen ze heel veel plezier en geluk en natuurlijk zijn ze nog steeds van harte welkom aan de Tafel van Veel.

 

TAFEL VAN VEEL IN TIJDEN VAN CORONA

De Tafel van Veel leeft nu ruim een jaar als een kikker in wintertijd:- hij is er nog, maar leeft verscholen en spaart zijn energie totdat de lente aanbreekt. Juist nu er veel behoefte is aan ‘samen’ kunnen we niets. Maar het komt goed. Er komt een tijd, en dat hoeft helemaal niet zo lang meer te duren, dat er weer gegeten kan worden met elkaar. Op het terras bij Parck bijvoorbeeld, of op de patio van Hello I’m Local.

Lees verder

TAFEL VAN VEEL STOPT TIJDELIJK

In verband met de nieuwe verscherpte maatregelen door Corona is de Tafel van Veel helaas niet langer in staat om de maaltijden van Hello I’m Local te verzorgen en bezorgen. Daarmee is de laatste activiteit van de Tafel van Veel ook gestopt.

We hopen volgend jaar, na de lockdown die duurt tot 19 januari, weer ‘iets’ te kunnen doen. Hopelijk voor ons, maar ook zeker voor de restaurateurs die momenteel zulke moeilijke tijden doormaken, kunnen we over niet al te lange tijd weer met zijn allen aan tafel. Tot die tijd wensen wij iedereen, ondanks alles, hele fijne feestdagen. En hopen we dat 2021 een beter jaar zal worden voor ons allemaal. Geniet waar je kan, het komt goed!

Ziggy

Namens de Tafel van Veel

 

 

 

GASTHEREN/VROUWEN GEZOCHT!

De Tafel van Veel zet vrijwillige gastheren- en vrouwen in om de gasten welkom te heten. Deze vrijwilligers eten ook mee maar betalen slechts 5 euro in plaats van 10 euro. We kunnen altijd nog meer gezellige sfeermakers gebruiken! Je wordt ongeveer 1 keer per maand ingedeeld in één van de deelnemende restaurants.

Dus ben je

Gezellig

Gastvrij

Communicatief

en heb je vaak tijd op dinsdagavond,

meld je dan aan bij zklazes@gmail.com ovv Gastvrouw/heer TVV

 

MYLOU FRENCKEN AMBASSADEUR TAFEL VAN VEEL

De Tafel van Veel  timmert aan de spreekwoordelijke weg. Steeds meer mensen weten op dinsdagavond hun weg te vinden naar één van de Tafels van Veel. Daarnaast melden zich nieuwe restaurants en gastvrouwen aan.

Lees verder

online concept © support & hosting aangeboden door CAPREA MEDIA