DE TAFEL VAN VEEL START WEER!

De Tafel van Veel start op 22 juni weer met de wekelijkse aanschuiftafels in de Haarlemse horeca! Dat betekent dat er elke dinsdag een Tafel van Veel zal zijn in Parck en elke donderdag in Hello I’m Local.

De Tafel van Veel heeft noodgedwongen even stil gestaan in verband met de maatregelen in de horeca. Juist in de tijd dat velen van ons er behoefte hadden om elkaar te treffen was dit helaas niet mogelijk.

Nu de maatregelen versoepelen staan onze gastheren-en vrouwen te popelen om weer aan de slag te gaan. Twee keer per week bent u van harte welkom aan één van onze aanschuiftafels om voor €10,00 euro mee te eten aan een tafel met gezellige mensen.
Dé manier om nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen setting.

De Tafel van Veel is een initiatief dat werd gestart in 2017, het Haarlemse Jaar van de Ontmoeting. Sindsdien hebben honderden Haarlemmers gezellig samen getafeld en onlangs is zelfs het eerste Tafel van Veel huwelijk gesloten tussen twee mensen die elkaar aan de Tafel van Veel tegenkwamen!

Waar: elke dinsdagavond 18.00 uur, Parck, hoek Dreef/Houtplein 023-5420911
Elke donderdagavond 18.00 uur, Hello I’m Local, Spiegelstraat 4,023-8446916

Omdat er vooralsnog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is horen wij graag van tevoren dat u komt. De standaard maatregelen die nog gelden ( 1.5 meter, max. 4 personen aan 1 tafel) gelden uiteraard voor de Tafel van Veel.

online concept © support & hosting aangeboden door CAPREA MEDIA